Actueel – Personen


Op diverse manieren is geprobeerd om alle nog levende Van Dorstens waar ook ter wereld terug te vinden. Hiervoor is gebruik gemaakt van diverse media. Via social media zijn de meesten benaderd: via Facebook is naar ieder (waar mogelijk) een vriendschapsverzoek verzonden. Via Facebook chat zijn mensen gericht benaderd. Een groot deel van hen heeft dit ook geaccepteerd. Via LinkedIn zijn de onbekenden met de achternaam benaderd en ook is gebruik gemaakt van Instagram.

Verder is er via Internet gezocht naar Van Dorstens waar dan ook op de wereld en indien onbekend werden ook deze benaderd (indien mogelijk) en bevraagd. Op deze manier is er contact geweest met heel veel nazaten in de diverse stambomen en zijn alle stambomen zo uitgebreid mogelijk in kaart gebracht. Veruit de meeste nazaten leven in Nederland, maar er zijn er ook heel veel in de Verenigde Staten en behoorlijke takken in Duitsland, Canada en Nieuw Zeeland. En dan nog wat losse vermeldingen in andere landen.

Bij iedereen die reageerde is gevraagd naar de afkomst en op deze manier zijn de meeste takken gecompleteerd. Daarnaast is er een volledige lijst beschikbaar van alle Van Dorstens in de telefoongids van Nederland van 1998 en van 2018. Ook deze is geanalyseerd en getracht om alle personen op de lijst te achterhalen waar deze thuishoren (hier zijn nog een aantal blinde vlekken). In principe zijn alle (nog) bestaande en voortlevende stambomen bekend, maar theoretisch zou er nog ergens een kleine onbekende tak kunnen zijn.

De Facebook pagina van de beheerder wordt alleen gebruikt om al deze Van Dorstens met elkaar te verbinden en voor stamboom gerelateerde informatie.

Account

Username:

Password:

Wachtwoord vergeten

Zoeken

Stamboom

Voornaam


Achternaam

Geavanceerd zoeken

Website

Scroll naar top